PSV brengt bod uit op fysiek sterke spits Wagner

Fred Rutten lijkt vast van plan nog een aanvaller toe te voegen aan de selectie van PSV. Onlangs flirtten de Eindhovenaren al met Turks international Batuhan Karadeniz (18) van Besiktas, nu hebben ze hun pijlen gericht op Sandro Wagner (foto). De 21-jarige centrumspits staat onder contract MSV Duisburg, dat uitkomt in de Tweede Bundesliga.

PSV brengt bod uit op fysiek sterke spits Wagner

PSV heeft een bod van twee miljoen euro hebben uitgebracht op de Duitse jeugdinternational, wiens contract nog doorloopt tot de zomer van 2011. Wagner werd opgeleid bij Bayern München. Voor de hoofdmacht van die club kwam hij vier keer in actie, alvorens hij vorig jaar de overstap maakte naar MSV Duisburg. Net als Karadeniz is Wagner een fysiek sterke spits, waarmee lijkt vast te staan dat Rutten zijn voorhoede nog van wat extra stootkracht wil voorzien.

PSV is niet de eerste club die zich deze zomer meldt voor de spits van MSV Duisburg. FC Groningen werd vorige week concreet voor Wagner, maar die liet zelf weten geen interesse te hebben in een overgang naar de Euroborg. Ook het Belgische Club Brugge deed onlangs al een vergeefse poging de aanvaller te strikken. Op dit moment zouden naast PSV ook verschillende clubs uit de Bundesliga en de Engelse Premier League nog jagen op Wagner.

Zijn zaakwaarnemer Thomas Kroth wil niet al te veel loslaten over alle interesse. Wel geeft hij aan dat de Eindhovense club in tegenstelling tot FC Groningen niet bij voorbaat kansloos is in zijn missie. 'PSV is natuurlijk wél een grote club, dus ik neem aan dat Sandro daar zeker naar zal willen luisteren', reageert Kroth tegen Voetbal International.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen