PSV bevestigt: Luuk de Jong tekent contract tot medio 2025

Reacties

Luuk de Jong keert definitief terug bij PSV. De aanvaller heeft zaterdag zijn handtekening gezet onder een contract tot medio 2025.

PSV bevestigt: Luuk de Jong tekent contract tot medio 2025
© Pro Shots

De terugkeer van De Jong diende zich vrijdag al aan. Algemeen directeur Marcel Brands ontkende in eerste instantie nog dat een rentree dichtbij was, maar door een onoplettendheidje van Sevilla lekte het akkoord met PSV uit. De club bevestigde later die dag dat de Jong inderdaad in Eindhoven was en de medische keuring succesvol had doorlopen.

Zaterdag rondden PSV en De Jong de laatste formaliteiten af. Dat betekent dat de 31-jarige aanvaller na drie jaar terugkeert op het oude nest. 'Ik ben blij dat het gelukt is', zegt directeur voetbalzaken John de Jong op de clubsite. 'Luuk brengt ons ervaring, leiderschap en doelpunten en kan maandag al mee naar Duitsland om zich met de selectie voor te bereiden.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het contract van De Jong bij zijn vorige werkgever Sevilla liep nog één jaar door. Vorig seizoen speelde de spits op huurbasis voor Barcelona, waar hij in 21 wedstrijden in La Liga tot zes doelpunten kwam. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.