Luuk de Jong keert terug naar PSV

Reacties

Luuk de Jong wordt de nieuwe spits van PSV. Kort nadat Sevilla (blijkbaar) per ongeluk melding maakte van een principeovereenkomst met de Eindhovenaren over de transfervoorwaarden, is duidelijk geworden dat de aanvaller vrijdag al medisch gekeurd is door PSV.

Luuk de Jong keert terug naar PSV
© Pro Shots

PSV was al een tijdje bezig met de terugkeer van De Jong, die tussen 2014 en 2019 al voor de Brabanders uitkwam. Vrijdag beweerde algemeen directeur Marcel Brands echter in gesprek met VI dat vraag en aanbod nog wel behoorlijk van elkaar verwijderd waren. 'Als er beweging komt dan is de komst van Luuk de Jong realistisch, maar als die er niet komt dan niet. Ik heb goede hoop dat die beweging er wel komt, je weet alleen nooit precies wanneer dat is...', zei Brands.

De directeur was daarbij niet helemaal eerlijk, want nu blijkt dat De Jong vrijdag al gekeurd is. De contractbesprekingen tussen clubs en speler zijn in afrondende fase; zaterdag hoopt PSV meer te kunnen melden.

Vrijdagavond verscheen er al een bericht op de officiële website van Sevilla, waarin gemeld werd dat er een akkoord was bereikt met PSV over een transfer De Jong. Dit bericht werd razendsnel weer verwijderd, maar toen waren er al de nodige screenshots gemaakt. Het lokale Diario de Sevilla had er zelfs al een nieuwsbericht over getikt.

De 31-jarige De Jong had nog een contract voor één seizoen bij Sevilla, dat de Nederlander in het vorige voetbaljaar al verhuurde aan Barcelona. Voor die club maakte hij zeven doelpunten in 29 wedstrijden. Bij PSV zal hij een van de grootverdieners gaan worden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.