PSV aast op Noa Lang

Reacties

PSV heeft verregaande interesse in Noa Lang. De Eindhovenaren willen de 23-jarige international van Club Brugge overnemen.

PSV aast op Noa Lang
© Pro Shots

Na het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke afgelopen winter is versterking van de vleugelposities voorin een van de prioriteiten voor PSV en Lang is daarvoor een serieuze optie. Naar verluidt is er al contact geweest tussen beide partijen. De verwachting is dat er op korte termijn duidelijkheid komt over de haalbaarheid van de transfer.

Voor Lang zou een overstap naar PSV een terugkeer op de Nederlandse velden betekenen. De zevenvoudig international, die woensdag nog scoorde tegen Kroatië, verliet Ajax in 2020 op huurbasis voor Club Brugge en maakte een jaar later definitief de overstap. Verder speelde Lang voor FC Twente en in de jeugd van Feyenoord.

Eerder deze week sloot Lang een terugkeer op de Nederlandse velden niet uit. 'Eerst zei ik stellig: nee, maar ik ben pas vader geworden. Misschien één of twee jaar, kan geen kwaad. Als ik bij Ajax of PSV had gedaan wat ik drie seizoenen bij Club Brugge heb gedaan, speelde ik nu bij een Europese topclub. Blijkbaar verkopen ze in België niet zo goed.'

AC Milan
In die uitspraken bij Ziggo Sport klonk wat teleurstelling door. Lang riep vorig jaar in een interview al zelfverzekerd dat ze hem niet meer zouden terugzien in Brugge, in de wetenschap dat er interesse was van AC Milan. Een transfer bleef echter uit. Lang heeft ook nog gewoon een tweejarig contract bij Club, waarvoor hij in 125 duels in totaal 38 keer scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer N. Lang
Meer over N. Lang
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.