Lang: 'Had in de top gespeeld als ik bij Ajax of PSV deed wat ik bij Club Brugge doe'

Reacties

Noa Lang sluit een terugkeer naar Nederland op voorbaat niet uit. Doordat hij vader is geworden, kijkt hij anders naar de zaken.

Lang: 'Had in de top gespeeld als ik bij Ajax of PSV deed wat ik bij Club Brugge doe'
© Pro Shots

De verwachting is dat Lang Club Brugge deze zomer zal verlaten. Topclubs worden aan hem gelinkt, maar hij heeft de knoop nog niet doorgehakt. 'We gaan het zien, ik laat alles op me afkomen. Zelfs terug naar Nederland is een optie, we gaan zien wat het wordt', zegt Lang bij Ziggo Sport.

'Eerst zei ik stellig: nee, maar ik ben pas vader geworden. Misschien één of twee jaar, kan geen kwaad. Als ik bij Ajax of PSV had gedaan wat ik drie seizoenen bij Club Brugge heb gedaan, speelde ik nu bij een Europese topclub. Blijkbaar verkopen ze in België niet zo goed. Het is taaier voetbal dan in de Eredivisie, alleen maar beukers', zegt Lang.

Kluivert keert normaal gesproken terug bij AS Roma, dat hem dit seizoen verhuurde aan Valencia. Ook hij krijgt de vraag of een terugkeer naar Nederland tot de opties behoort. 'Ik heb geleerd dat je nooit een deur moet sluiten, dus ik sluit niets uit. Ik sta niet te springen om een terugkeer naar Nederland, maar je hebt daar goede clubs die Europees spelen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.