PSG treurt na onverwacht slecht nieuws over Neymar

Reacties

Paris Saint-Germain heeft slecht nieuws gekregen over Neymar. De aanvaller staat zeker vier weken buitenspel vanwege een hamstringblessure, meldt TF1.

PSG treurt na onverwacht slecht nieuws over Neymar
© Pro Shots

Neymar sprak voor zijn honderdste interland nog de wens uit verschoond te blijven van blessureleed. Interland 101 leverde hem juist weer nieuw fysiek ongemak op. Binnen een kwartier was de oefeninterland tegen Nigeria (1-1) al voorbij door een hamstringblessure.

Hoewel de teamarts van Brazilië na afloop de zorgen nog probeerde weg te nemen door te stellen dat de wissel van Neymar slechts uit voorzorg was, heeft een mri-scan inmiddels aangetoond dat de Braziliaan wel degelijk een serieuze blessure heeft opgelopen.

Door een verrekking van de hamstring staat Neymar zeker een maand buitenspel. Dat is bijzonder slecht nieuws voor PSG, want Neymar was in de weken voor de interlandperiode in topvorm en scoorde in vijf Ligue 1-duels al vier keer. Daarmee deed hij ook de kritiek die was ontstaan in Parijs na zijn uitgesproken transferwens verstommen.

De 27-jarige Neymar mist door de blessure in ieder geval de competitieduels met OGC Nice, Olympique Marseille, Dijon en Stade Brest. Daarnaast gaat de dubbele ontmoeting met Club Brugge in de Champions League aan hem voorbij.

Koninkrijk Neymar bij PSG: 'Ze doen echt alles om de ster tevreden te houden'
Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer Neymar
Meer over Neymar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.