PSG plaatst zich moeiteloos voor halve finale Franse beker

Reacties

Paris Saint-Germain heeft niet lang geleden onder de eerste nederlaag in dit Ligue 1-seizoen. De schier onverslaanbare Parijse machine ging zondag onderuit tegen Olympique Lyon (2-1), maar herpakte zich drie dagen later in het Coupe de France-duel met Saint-Étienne: 1-3.

PSG plaatst zich moeiteloos voor halve finale Franse beker

Edinson Cavani en Marquinhos (foto) zorgden ervoor dat PSG al voor rust wegliep bij de thuisploeg in de kwartfinale van het Franse bekertoernooi. Valentin Eysseric verzorgde de aansluitingstreffer in de 43ste minuut vanaf de strafschopstip voor Saint-Étienne, waar Oussama Tannane afwezig was wegens privéomstandigheden, maar in de slotminuut bepaalde Lucas Moura - koud drie minuten in het veld - de eindstand op 1-3.

Daarmee plaatsten de Parijzenaren zich voor de halve finale van de Coupe de France, zoals Lorient en Sochaux dat eveneens deden. Lorient versloeg Ajaccio met 3-0, terwijl Sochaux een verlenging nodig had om Nantes met 3-2 te verslaan. Donderdagavond staat het laatste duel in de kwartfinale van het toernooi op het programma. Dan ontvangt Granville Olympique Marseille.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.