PSG maakt einde aan alle twijfels rondom Neymar richting CL-kraker

Reacties

Alles wijst erop dat Neymar dinsdagavond in de achtste finale van de Champions League tegen Borussia Dortmund zijn rentree kan maken voor Paris Saint-Germain. Trainer Thomas Tuchel heeft zijn Braziliaanse sterspeler opgenomen in de groep van 21 man die mee naar Duitsland gaat.

PSG maakt einde aan alle twijfels rondom Neymar richting CL-kraker
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
2 - 1
PSG
PSG

Daarmee komt een einde aan alle twijfel die er was rondom de inzetbaarheid van Neymar. De 28-jarige dribbelaar kwam niet meer in actie voor PSG sinds hij begin februari een ribblessure opliep in het competitieduel met Montpellier. Franse media namen aan dat de club zijn superster spaarde voor de belangrijke CL-confrontatie met Dortmund, maar afgelopen week zorgde Tuchel zelf voor twijfel na het bekerduel met Dijon. 

Het leidde tot speculatie over de inzetbaarheid van Neymar, die de laatste drie duels van PSG in de achtste finale van de Champions League telkens miste door een blessure. Daardoor moest de Braziliaan de laatste twee seizoenen lijdzaam toezien hij zijn club werd uitgeschakeld door Real Madrid (2017/18) en Manchester United (2018/19). Tegen Dortmund lijkt hij zijn ploeggenoten dus wel te kunnen helpen op het veld.

Behalve Neymar keert ook Kylian Mbappé terug in de selectie van PSG. De Franse aanvaller kreeg afgelopen zaterdag rust tijdens het competitieduel met Amiens. Mitchel Bakker mocht in die wedstrijd zijn Ligue 1-debuut maken, maar blijft nu net als middenvelder Leandro Paredes, aanvaller Eric-Maxim Choupo-Moting en de geblesseerden Colin Dagba, Abdou Diallo en Presnel Kimpembe achter in de Franse hoofdstad.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.