PSG heeft Messi terug voor clash met Man City

Reacties

Lionel Messi is dinsdag weer inzetbaar bij Paris Saint-Germain voor de clash met Manchester City. De 34-jarige sterspeler miste de afgelopen twee competitieduels van de Parijzenaren, maar is er in de Champions League weer bij.

PSG heeft Messi terug voor clash met Man City
© Pro Shots
PSG
PSG
2 - 0
Manchester City
Manchester City

Trainer Mauricio Pochettino hield Messi vanwege een lichte blessure aan de kant in de competitiewedstrijden tegen FC Metz (1-2 zege) en Montpellier (2-0 overwinning). De Argentijn deed zondag en maandag weer mee aan de training bij PSG.

Pochettino wilde nog niet bevestigen of Messi er daadwerkelijk bij is, maar Franse media gaan daar wel vanuit. 'We zullen dinsdag nog afwachten', zei de trainer tijdens de persconferentie in aanloop naar de wedstrijd. 'Leo lijkt een beetje op Marco Verratti. Het gaat erg goed en ik denk dat hij erbij is. Over de basis ben ik nog niet uit.'

Over Man City was Pochettino uitermate lovend. 'We spelen tegen een team dat wordt geleid door de beste trainer van de wereld', zei hij over Pep Guardiola. 'Deze club droomt net als wij over het winnen van de Champions League. Als het gaat over het proces, dan is City misschien wat verder dan wij. Maar wij weten ook dat in een wedstrijd alles kan gebeuren.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer L. Messi
Meer over L. Messi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.