PSG-fans keren zich tegen Neymar bij geslaagde competitiestart

Reacties

Paris Saint-Germain is het nieuwe seizoen in de Ligue 1 begonnen met een probleemloze zege op Nîmes. De supporters van PSG maakten tijdens het duel duidelijk dat zij helemaal klaar zijn met Neymar.

PSG-fans keren zich tegen Neymar bij geslaagde competitiestart
PSG
PSG
3 - 0
Nîmes
Nîmes

Neymar maakte twee jaar geleden voor 222 miljoen euro de overstap van Barcelona naar PSG en is met dat bedrag nog altijd de duurste speler aller tijden. De Braziliaan heeft het echter wel weer gezien in Frankrijk en heeft een transferverzoek ingediend. Neymar ontbrak wegens een enkelblessure in de wedstrijdselectie tegen Nîmes en de fans waren daar niet rouwig om.

In het Parc des Princes keerde een groot deel van de aanhang zich tegen Neymar. Er waren spandoeken gemaakt met onvriendelijke teksten over de Braziliaan en de liederen die werden gezongen waren al niet veel aangenamer.  Op het veld kwam PSG twintig minuten voor rust op voorsprong, dankzij een benutte strafschop van Edinson Cavani. De penalty was gegeven na ingrijpen van de VAR, die hands had geconstateerd.

Tien minuten na rust werd de voorsprong verdubbeld. Juan Bernat legde de bal terug en Kylian Mbappé, vorig seizoen goed voor 33 doelpunten in de Ligue 1, maakte zijn eerste van het voetbaljaar. Thomas Tuchel bracht na dit doelpunt Ángel Di María in de ploeg voor zomeraankoop Pablo Sarabia en de Argentijn schoot op aangeven van Mbappé het derde doelpunt van de avond tegen de touwen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Neymar
Meer over Neymar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.