PSG brengt statement uit: clash met Bayern wordt voor Messi race tegen de klok

Reacties

Het is hoogst onzeker of Lionel Messi dinsdag zijn opwachting kan maken in de Champions League-kraker tegen Bayern München. Voor de sterspeler van Paris Saint-Germain wacht een race tegen de klok.

PSG brengt statement uit: clash met Bayern wordt voor Messi race tegen de klok
© Pro Shots
PSG
PSG
0 - 1
Bayern München
Bayern München

Messi heeft een hamstringblessure overgehouden aan het verloren bekerduel van woensdagavond met Olympique Marseille (2-1) en zal zaterdag, in de competitiewedstrijd tegen AS Monaco, sowieso niet in actie komen. PSG meldt op de officiële website dat de Argentijn dit weekend rust krijgt en dat hij maandag weer zal gaan trainen. Dan wordt gekeken of Messi een dag later kan spelen tegen Bayern.

In het slechtste geval zou PSG twee van zijn drie sterren moeten missen in de eerste confrontatie met Bayern. Kylian Mbappé viel begin deze maand al uit met een hamstringblessure en miste daardoor al de wedstrijden tegen Toulouse en Marseille. Bayern-trainer Julian Nagelsmann sprak vermoedens uit dat PSG een rookgordijn wilde opwerpen over de afwezigheid van de Franse superster, maar de kans is zéér klein dat Mbappé er dinsdag bij zal zijn. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.