PSG bevestigt gesprekken in Doha: optimisme over aanblijven Mbappé

Reacties

Paris Saint-Germain-directeur Leonardo gelooft in een langer verblijf van Kylian Mbappé in Parijs. De 23-jarige aanvaller kroonde zich zaterdagavond met zijn ploeggenoten tot kampioen van Frankrijk en lijkt bezig aan zijn afscheidstournée. Of bedenkt hij zich?

PSG bevestigt gesprekken in Doha: optimisme over aanblijven Mbappé
© Pro Shots
PSG
PSG
1 - 1
Lens
Lens

Na de 1-1 remise tegen Lens, die genoeg was voor het definitief binnenhalen van de landstitel, werd Leonardo gevraagd naar de toekomst van Mbappé. De sterspeler van PSG beschikt immers over een aflopend contract en dus lonkt de overstap naar Real Madrid, of eventueel een andere Europese topclub. De verwachting was dat Mbappé zijn stap naar Madrid al afgerond zou hebben, maar een akkoord blijft nog altijd uit.

'Kylian is nog steeds aan het nadenken', vertelt Leonardo bij Canal+. 'Hij is alles aan het overdenken. De kans bestaat dat hij blijft, maar hij is nu nog aan het denken', aldus de Braziliaanse directeur. 'Met of zonder Kylian volgend seizoen, dat is een wereld van verschil', benadrukt Leonardo over Mbappé, die dit seizoen goed was voor 33 treffers in 41 officiële wedstrijden voor PSG.

Afgelopen week doken geruchten op dat Mbappé en zijn familie in Doha een meeting hadden gehad met PSG om te praten over een eventuele langere samenwerking. 'Dat klopt', zegt Leonardo. 'We hebben gesprekken gevoerd in Doha', bevestigt de directeur, die Mbappé met een ultieme astronomische aanbieding nog in Parijs wil houden. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

De toekomst van Mbappé: 'Bij PSG kan hij niet meer doorgroeien'
De toekomst van Mbappé: 'Benzema wordt bij Real Madrid weer adjudant'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.