Pröpper verrast vriend en vijand met wereldgoal voor Heracles

Reacties

Robin Pröpper heeft zaterdagmiddag op prachtige wijze gescoord voor Heracles Almelo. In het oefenduel met Helmond Sport plaatste de 25-jarige verdediger de bal van ruim zestig meter in een keer achter de verbouwereerde doelman.

Pröpper verrast vriend en vijand met wereldgoal voor Heracles

Pröpper moet hebben gezien dat Stijn van Gassel enigszins uit positie liep. De 22-jarige doelman van de Keuken Kampioen Divisie-club zal er ook niet op hebben gerekend dat de broer van Oranje-international Davy Pröpper het van die afstand zou proberen, maar dat deed hij acht dagen voor de seizoenstart tegen SC Heerenveen dus wel. Met een wereldgoal als resultaat.

Het fraaie doelpunt van Pröpper in de 56ste minuut betekende voor Heracles de 2-0, omdat even eerder Niels Leemhuis de score had geopend. Daarna liep de ploeg van trainer Frank Wormuth dankzij twee goals van Joey Konings en eentje van Silvester van der Water eenvoudig uit naar 5-0. Zondag is het Bayer Leverkusen van Peter Bosz de laatste opponent in de voorbereiding.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.