Pröpper maakt rentree in verloren oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle

Reacties

Davy Pröpper heeft zijn eerste speelminuten gemaakt sinds hij het einde van zijn spelersloopbaan aankondigde. De middenvelder deed de gehele tweede helft mee bij Vitesse in de verloren oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle (2-3).

Pröpper maakt rentree in verloren oefenwedstrijd tegen PEC Zwolle
© Pro Shots

De 31-jarige Pröpper maakte begin januari bekend te stoppen als prof. Toch traint hij sinds eind november mee bij Vitesse. Het meetrainen heeft een vrijblijvend karakter, maar duidt er wel op dat het vuur nog niet helemaal was gedoofd bij de oud-international.

Na een maand meetrainen speelde Pröpper een helft mee tegen PEC, als vervanger van Matús Bero. In de eerste helft scoorden Chardi Landu (0-1), Enzo Cornelisse (1-1) en miste Bero en strafschop; na de pauze kwam Vitesse via Million Manhoef op 2-1, maar trok de nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie de wedstrijd naar zich toe door doelpunten van Samir Lagsir en Denzel Kuijpers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.