Promes opnieuw goud waard voor worstelend Spartak Moskou

Reacties

Quincy Promes heeft opnieuw een heldenrol vertolkt bij zijn club Spartak Moskou. Dankzij een treffer van de 25-jarige Nederlander pakte de Russische club pas de tweede competitiezege: 2-0.

Promes opnieuw goud waard voor worstelend Spartak Moskou

Spartak werd het afgelopen seizoen overtuigend kampioen van Rusland, maar was de huidige jaargang uiterst moeizaam begonnen. Van de eerste vier duels werd er slechts één gewonnen en de 5-1 nederlaag tegen Zenit Sint-Petersburg van vorige week was helemaal pijnlijk.

Promes was met drie van de vijf treffers bij Spartak het enige lichtpuntje en die status bevestigde hij woensdag in het duel met Arsenal Tula opnieuw. Op aangeven van kersverse aanwinst Mario Pasalic opende hij in de twintigste minuut de score.

Pas vijf minuten voor tijd kwam de bevrijdende tweede treffer voor de club uit Moskou. Spits Zé Luis stelde de tweede overwinning van het seizoen veilig: 2-0.

Spartak, dat op 24 augustus in Pot 1 zit bij de loting voor de Champions League, wint daardoor weer wat plaatsen op de Russische ranglijst. Het gat met koploper Zenit, dat eerder op de dag punten verspeelde tegen Ural, bedraagt nu vijf punten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.