Probeer FIFA 19 zelf uit en speel de demo

Reacties

Op 28 september komt FIFA 19 uit. Om het wachten wat makkelijk te maken lanceert ontwikkelaar EA Sports donderdag de demo. Je eerste kans om doelpunten te maken met Cristiano Ronaldo in het shirt van Juventus, maar natuurlijk ook het vervolg van het avontuur met superster Alex Hunter in de hoofdrol.

Probeer FIFA 19 zelf uit en speel de demo

Net zoals voorgaande jaren kan je in de FIFA-demo voetballen met tien verschillende teams. In de Kick-Off-modus heb je de volgende clubs tot je beschikking:

AS Roma
Atlético Madrid
Bayern München
Borussia Dortmund
Juventus
Manchester City
Manchester United
Paris Saint-Germain
Real Madrid
Tottenham Hotspur

In het derde en laatste deel van The Journey kan de gamer weer schitteren met Hunter. Na successen in de Premier League en zijn debuut voor het nationale elftal van Engeland is het tijd voor nieuwe doelen. In FIFA 19 krijg je een nagenoeg onmogelijke taak mee: vul de leegte bij Real Madrid op die is ontstaan na het vertrek van sterspeler Cristiano Ronaldo. In de demo krijg je een voorproefje van je zoektocht naar glorie in de Champions League.

Die miljardencompetitie speelt - zoals per ongeluk verklapt op Nederlandse televisie door commentator Evert ten Napel - een belangrijke rol in FIFA 19. Net als de Europa League maakt de Champions League deel uit van de nieuwste FIFA.

In de demo van FIFA 19 krijg je alle kansen om te wennen aan de nieuwste editie van je favoriete voetbalspel. Speel met de internationale top tegen de computer of je vrienden en maak je op voor een geweldig voetbaljaar met de demo van FIFA 19. Voel de veranderingen, verbeter je spel, leer de spelers kennen en versla je vrienden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.