Prestigieuze eretitel voor 'nieuwe bondscoach van Brazilië' Ancelotti

Reacties

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti is woensdag in het zonnetje gezet op de universiteit van Parma in zijn vaderland Italië. Daar ontving Ancelotti het eredoctoraat in wetenschappen en technieken van preventieve en aangepaste motorische activiteiten.

Prestigieuze eretitel voor 'nieuwe bondscoach van Brazilië' Ancelotti
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ancelotti reageerde op zijn X-account verheugd op de prestigieuze benoeming: 'Ik ben enorm vereerd en gelukkig. Ik wil iedereen bedanken die dit mede mogelijk heeft gemaakt. Dank aan mijn familieleden en aan degenen die mij hebben vergezeld in mijn carrière en mij nu nog vergezellen', schreef de trainer van Real.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De rector van de universiteit van Parma nam nog het woord in de richting van Ancelotti en ging daarbij in op de toekomst van de oefenmeester. 'In 2024 wacht Carlo Ancelotti een bijzonder nieuw avontuur. Voor hem wordt dan een droom voor veel voetbaltrainers werkelijkheid: bondscoach worden van Brazilië', zei de rector in zijn speech.

Ancelotti reageerde niet op de enigszins verrassende woorden van de medewerker van de universiteit, maar de voormalig trainer van onder andere Juventus, AC Milan, Chelsea, Paris Saint-Germain en Bayern München wordt al langere tijd in verband gebracht met het bondscoachschap bij Brazilië.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.