Prachtgoal Larsson junior, Al-Ahli onthult berichtjes Chery

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Prachtgoal Larsson junior, Al-Ahli onthult berichtjes Chery

• Zo vader zo zoon! Jordan Larsson, de achttienjarige zoon van de Zweedse voetballegende Henrik Larsson, maakte een juweel van een doelpunt tegen Syrianska. Dat deed hij namens Helsingborgs IF, de club waar zijn vader trainer van is.

Tjaronn Chery kiest voor een Engels avontuur bij Queens Park Rangers, maar de voormalige middenvelder van FC Groningen had ook een contract kunnen tekenen bij Al-Ahli. De club uit Saoedi-Arabië wilde de linkspoot graag hebben, dat is duidelijk te merken aan het gesprek dat Chery via WhatsApp voerde met de algemeen directeur van Al-Ahli.

• 37 jaar, maar op zijn linkerbeen zit de sleet er allerminst op. Shunsuke Nakamura is een legende in Japan en was jarenlang de smaakmaker bij Celtic, terwijl zijn huidige werkgever Yokohama F. Marinos nog steeds een waardevolle speler heeft met Nakamura. Dat werd tegen Gamba Osaka maar weer eens duidelijk.

'Hij is mijn voetbalvader. Hij heeft me grootgebracht.'
Robin van Persie verruilde Arsenal in de zomer van 2012 voor Manchester United, maar de huidige spits van Fenerbahçe heeft nog steeds warme gevoelens voor manager Arsène Wenger. 'Hij creëert een omgeving waarin je het vertrouwen voelt. Arsenal is als een grote familie.' (The Sunday Times)

'Sommigen willen me uit de clubhistorie schrappen, maar niemand kan de feiten veranderen.'
• Waar Van Persie met veel plezier terugkijkt op zijn periode in Londen, zijn de fans van The Gunners zijn overstap naar United nog niet vergeten. Al meent Van Persie dat zijn verleden een ander gevoel zou moeten oproepen. 'Ik heb 132 goals gemaakt voor Arsenal en bijna driehonderd wedstrijden gespeeld.' (The Sunday Times)

Het waren hectische dagen voor Jordy Clasie. De kleine middenvelder vertrok naar Engeland om de transfer van Feyenoord naar Southampton af te ronden en zat even later weer in Nederland voor het oefenduel met FC Groningen. Voor de international aanleiding om even bij te slapen in de spelersbus, maar of dat zo verstandig is met Dusan Tadic en Graziano Pellè in de buurt...

Nice to see u again my friend !! We'll have a lot of FUN 😴😅 this year .. 💪 Till I die ⚽️

Een foto die is geplaatst door Graziano Pellè (@gpelle19_official) op

• Het Tunesische Etoile Sportive du Sahel was zaterdag duidelijk een maatje te klein voor de Franse topclub Olympique Marseille (1-5), maar de manier waarop de club tot scoren komt is fraai.

'Ik hou van de Eiffeltoren, maar kan het gebouw niet in mijn achtertuin krijgen.'
• Chelsea-manager José Mourinho is gecharmeerd van Paul Pogba, maar denkt dat hij door de hevige concurrentie er niet in slaagt om de Franse middenvelder van Juventus vast te leggen. Barcelona bood eerder al tachtig miljoen euro.

• Het is inmiddels bekend dat Fabian Delph het ene zegt en het andere uiteindelijk doet. Zo zou hij Aston Villa absoluut niet verlaten voor Manchester City, maar enkele dagen daarna is de deal rond. Google Translate ontwikkelde een tool om de uitspraken van Delph naar waarheid te vertalen...

• Carlos Tévez maakte zaterdag zijn rentree in het shirt van Boca Juniors, maar het mooiste moment van de avond kwam van de voet van Jonathan Calleri, die met een zogenoemde Rabona het net wist te vinden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.