Portugese blijdschap, het kapsel van Nainggolan

Reacties

Ook tijdens het EK in Frankrijk zijn alle belevenissen van de voetballers te volgen via de verschillende social media. VI maakte een selectie van de meest opvallende posts van de dag.

Portugese blijdschap, het kapsel van Nainggolan

Portugese teamspirit
André Gomes viert de zege van Portugal op Polen via Twitter. Hij roemt de eendracht en het geloof in eigen kunnen van de Portugese ploeg.

Nog meer Portugese vreugde
Ook rechtsback Cédric, die allesbehalve vrijuit ging bij het openingsdoelpunt van Polen, is blij met de plek in de finale. Hij bedankt alle Portugese fans.

Afscheid van Frankrijk
De Pool Grzegorz Krychowiak neemt op Franse wijze afscheid van het EK en van Frankrijk.

Hummels heeft weinig woorden nodig
De Duitse verdediger Mats Hummels toont zich op social media al het hele toernooi een fan van Polen, waar enkele (voormalige) ploeggenoten van hem spelen. Na de uitschakeling tegen Portugal rouwt hij mee. Wellicht dat een plaats in de halve finale, Duitsland treft zaterdag Italië, hem wat kan opbeuren.

Een kapsel als Radja, opgelet!
De Belgische middenvelder Radja Nainggolan heeft een opvallend kapsel. Dat wordt mede mogelijk gemaakt door zijn haarproducten. Dus een beetje reclame moet kunnen.

Griezmann geniet van Franse festiviteiten
Antoine Griezmann hoopt met Frankrijk in eigen land Europees kampioen te worden. De aanvaller geniet van de vreugde die hij met de ploeg tot nu toe teweeg heeft gebracht.

Bale kijkt vooruit
Gareth Bale is een van de meest actieve EK-gangers dit toernooi. Hij kijkt vast vooruit naar het duel met de Belgen van vrijdag.

Vertonghen in de put
Voetbal kan mooi zijn, leren we hierboven al van Antoine Griezmann. Maar er is ook een keerzijde. Jan Vertonghen kan de rest van het EK vergeten door een enkelblessure en deelt zijn verdriet.

Podolski eert Tyson
Net als Bale is ook Lukas Podolski actief op social media. Heel actief. Vandaag feliciteert hij Mike Tyson, een van de voorbeelden van de Duitse aanvaller. Ondertussen hoopt hij vooral dat Duitsland een plek in de halve finale voor elkaar gebokst krijgt zaterdag.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.