Porto-trainer Conceição hekelt collega Arteta: 'Hij beledigde mijn familie'

Reacties

FC Porto-trainer Sérgio Conceição had dinsdagavond na de uitschakeling van zijn elftal in de achtste finales van de Champions League tegen Arsenal geen goed woord over voor zijn collega Mikel Arteta.

Porto-trainer Conceição hekelt collega Arteta: 'Hij beledigde mijn familie'
© Pro Shots
Arsenal
Arsenal
ns
1 - 0
FC Porto
FC Porto

Conceição en Arteta zochten elkaar na de door Arsenal gewonnen penaltyserie op en belandden in een nogal verhitte discussie, waarna de manager van The Gunners hoofdschuddend wegliep. De trainer van Porto liet bij de persconferentie weten dat ze het al eerder op de avond met elkaar aan de stok hadden.

'Arteta riep iets in het Spaans naar onze bank en beledigde mijn familie. Ik vertelde hem dat de persoon die hij beledigde niet langer onder ons is', zei Conceição, die tijdens de tweede helft een gele kaart kreeg van de Franse scheidsrechter Clément Turpin. Na de strafschoppenserie in het Emirates Stadium laaide het vuurtje weer even op tussen Conceição en Arteta.

'Arteta moet zich gewoon op zijn eigen ploeg focussen. Ik vond deze uitslag niet terecht. Wij verdienden het om door te gaan. Verder geef ik geen commentaar, bedankt allemaal', zei Conceição, die vervolgens de persconferentie verliet. Wendell en Galeno zagen hun penalty's worden gekeerd door doelman David Raya, waardoor Arsenal voor het eerst sinds 2010 in de kwartfinale van de Champions League staat.

Arteta heeft overigens gereageerd dat er 'helemaal niets' gebeurde tussen hem en Conceiçao. Bronnen binnen The Gunners hebben hetzelfde bevestigd aan de website Football London.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.