Poolse zesdeklasser trots: 'Wij zijn in gesprek met Royston Drenthe'

Reacties

Royston Drenthe kan een opvallende overstap naar Polen maken. Zesdeklasser Victoria Cisek maakt bekend in gesprek te zijn met de 33-jarige Nederlander, die nu voor Kozakken Boys uitkomt.

Poolse zesdeklasser trots: 'Wij zijn in gesprek met Royston Drenthe'
© Pro Shots

De Poolse amateurclub maakt via de social media kanalen trots melding van het nieuws: 'Wij zijn in gesprek met Royston Drenthe. De voormalig speler van onder meer Real Madrid is nu nog in Nederland. We zullen u binnenkort informeren over de uitkomst van de gesprekken. Wij hopen dat die uitkomst positief is', schrijft de club.

Victoria Cisek kan de dertiende club in de kleurrijke carrière van Drenthe worden. De Rotterdammer begon zijn loopbaan bij Feyenoord, waar hij al jong een transfer naar Real Madrid verdiende. Daarna begon hij aan een wereldreis langs Hercules Alicante, Everton, Spartak Vladikavkaz, Reading, Sheffield Wednesday, Kayserispor en FC Baniyas.

Op 29-jarige leeftijd vond hij het vervolgens mooi geweest. Drenthe hing zijn voetbalschoenen aan de wilgen en stortte zich op een carrière als rapper onder de naam Roya2Faces. Uiteindelijk ging het toch weer kriebelen en na een periode bij Xerxes maakte hij bij Sparta Rotterdam zijn rentree in het betaald voetbal. Sinds de zomer van 2019 speelt Drenthe bij Kozakken Boys.

Een Pools avontuur biedt mogelijk ook in financiële zin uitkomst voor Drenthe, die vorige week door de rechtbank in Breda failliet werd verklaard. Later deze week zal hij op VI PRO uitgebreid zijn verhaal daarover doen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.