Drenthe laat glimp van oude klasse zien in amateurtopper

Reacties

Royston Drenthe heeft zaterdagmiddag de hoofdrol opgeëist in de topper in de Tweede Divisie tussen HHC Hardenberg en Kozakken Boys. De 32-jarige Rotterdammer maakte met een rake vrije trap het enige doelpunt van de wedstrijd: 0-1.

Drenthe laat glimp van oude klasse zien in amateurtopper
© Pro Shots

Drenthe begon nog op de bank bij de bezoekers, maar kwam na iets meer dan een uur in het veld. Twintig minuten later brak hij de wedstrijd open. Drenthe eiste een vrije trap op en schoot die schitterend binnen. De linkspoot liet zo weer even een glimp zien van de gigantische potentie die hem een decennium geleden werd toegedicht.

De bezoekers gaven die voorsprong niet meer uit handen, waardoor Kozakken Boys een knappe uitzege boekte op de koploper. HHC had zijn laatste zeven duels op rij gewonnen, de laatste thuisnederlaag dateerde van september. De club uit Hardenberg stond dan ook fier aan kop, maar ziet de voorsprong op de concurrentie nu flink slinken. Kozakken Boys is de lijstaanvoerder genaderd tot op vijf punten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer R. Drenthe
Meer over R. Drenthe
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.