Politie start onderzoek naar woede-uitbarsting van Cristiano Ronaldo

Reacties

De uitbarsting van Cristiano Ronaldo na de nederlaag van Manchester United bij Everton krijgt mogelijk nog een juridisch staartje. De politie kondigt aan dat er een onderzoek is gestart.

Politie start onderzoek naar woede-uitbarsting van Cristiano Ronaldo

United ging met 0-1 onderuit op Goodison Park en dat zorgde voor veel frustratie bij Ronaldo. Op weg naar de kleedkamer sloeg hij een mobiele telefoon uit de hand van een jonge, filmende supporter. De fan hield daar ook een blauwe plek aan over. 'Ik kan niet geloven dat ik hierover moet praten', zegt de moeder van de veertienjarige Jake tegen de Liverpool Echo. 'Jake is compleet in shock, ontzettend verdrietig en wil nooit meer naar een wedstrijd. Dit was zijn eerste keer in een stadion en dan gebeurt dit.'

Ronaldo bood via Instagram al zijn excuses aan en schreef dat hij Jake graag eens wilde uitnodigen voor een wedstrijd op Old Trafford. Daar lijkt de jonge voetbalfan dus niet veel zin in te hebben.

De Merseyside Police heeft de camerabeelden van Goodison Park opgevraagd, om te kunnen beoordelen of er sprake is geweest van een misdrijf. Manchester United is daarvan op de hoogte en laat in een statement weten dat het, indien gewenst, zal meewerken aan het onderzoek.

De moeder van Jake plaatste ook iets op social media:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.