'Pogba moet een stevig woordje spreken met zijn zaakwaarnemer'

Reacties

Ole Gunnar Solskjaer reageerde dinsdagavond na de Champions League-uitschakeling van Manchester United kort op de breed uitgemeten quotes van Mino Raiola over de toekomst van Paul Pogba. Engelse analytici gingen dieper op de zaak in.

'Pogba moet een stevig woordje spreken met zijn zaakwaarnemer'
© Pro Shots

De zaakwaarnemer van Pogba meldde begin deze week dat de speler is uitgekeken op The Red Devils. En dat in een week van cruciale duels met RB Leipzig en Manchester City. Pogba startte op de bank in Duitsland en had als invaller nog een belangrijke rol in de uiteindelijk mislukte comebackpoging.

'We zijn echt een team. Hoe eerder de zaakwaarnemer van Paul zich realiseert dat dit een teamsport is, hoe beter', vertelde Solskjaer na afloop in gesprek met Engelse media. 'Verder wil ik er niets over zeggen.' Wel wilde de Noor kwijt dat Pogba 'hard werkt op de training'.

Paul Scholes ging als analyticus van BT Sport op de uitspraken van Raiola in. 'Het probleem is Pogba zelf. Hij betaalt de man die hem vertegenwoordigt. En hij wordt slecht vertegenwoordigd. Paul is een goede jongen, maar veel mensen denken dat hij voor problemen zorgt in de kleedkamer. Hij moet een stevig woordje spreken met zijn agent of hem ontslaan. Een leider in de kleedkamer als Harry Maguire kan hem dit ook vertellen.'

Timing
Volgens Phil Neville, die net als Scholes jarenlang voor United speelde, staat de afloop van deze soap vast. 'Uiteindelijk gaat Pogba vertrekken. De timing van het interview van de zaakwaarnemer was zorgvuldig voorbereid', refereerde de oud-verdediger aan het feit dat Tuttosport pas met een bericht kwam nadat Solskjaer de media te woord had gestaan richting het duel met RB Leipzig. 'Maar ik was helemaal niet verbaasd. Paul oogt niet gelukkig. Hij is er al een tijdje niet in geslaagd zijn potentie ten volle te benutten.'

Het contract van Pogba met Manchester United loopt medio 2022 af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer P. Pogba
Meer over P. Pogba
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.