Pochettino wuift Bale-gerucht weg en rekent op versterking

Reacties

Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino blijkt kalm onder het geweld van de Engelse grootmachten op de transfermarkt. Zijn werkgever verroerde opvallend genoeg nog geen vin op de markt.

Pochettino wuift Bale-gerucht weg en rekent op versterking

De naam die het meest in verband wordt gebracht met Spurs is die van Gareth Bale, die in 2013 voor 101 miljoen euro overstapte naar Real Madrid. Het huwelijk tussen De Koninklijke en Bale is grillig, waardoor er gefluisterd wordt over een terugkeer naar Tottenham.

Pochettino maakt voorlopig een einde aan de geruchten. 'Ik denk dat het niet realistisch is', zei de Argentijnse manager op een persconferentie na afloop van het vriendschappelijke International Champions Cup-duel met Barcelona (2-2, Barça wint na strafschoppen).

Terwijl de concurrentie al tientallen miljoenen uitgaf, zit Spurs al de hele zomer stil. Maar Pochettino verwacht dat de club zich nog gaat versterken. 'Natuurlijk denk ik dat we dat gaan doen. Maar we zullen zien wat er de komende dagen gebeurt. Als jullie zeggen dat we moeten kopen, klopt dat misschien. Maar dat was hoe dan ook ons doel na het einde van vorig seizoen: het binnenhalen van spelers met kwaliteiten die ons al onze doelen helpen te verwezenlijken.'

Naast Bale werden ook aanvallers Jack Grealish (Aston Villa) en Wilfried Zaha (Crystal Palace) recent gelinkt aan Spurs. Het zal volgens Pochettino snel duidelijk worden op welke potentiële aanwinsten Spurs jaagt. 'Ik ga niet praten over doelwitten of namen. Daar zullen jullie in de komende weken achter komen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.