Pochettino verrast Spurs-selectie met etentje, Bosz duimt voor Pulisic

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Pochettino verrast Spurs-selectie met etentje, Bosz duimt voor Pulisic

• Peter Bosz hoopt dat Christian Pulisic dit jaar wordt uitgeroepen tot Golden Boy, oftewel het grootste talent van de Europese velden. 'Hij moet winnen, maar ook andere goede spelers zijn genomineerd', sprak de trainer van Borussia Dortmund op een persconferentie. 'Ik zie elke week zijn talent. Christian is snel, technisch sterk en maakt doelpunten. En vergeet niet dat hij vorige week pas negentien is geworden.'

In de verkiezing die Tuttosport jaarlijks organiseert neemt Bosz' pupil het onder anderen op tegen Kylian Mbappé en Ousmane Dembélé.

• Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino heeft deze week de spelers, leden van de technische staf en zelfs voorzitter Daniel Levy getrakteerd op een etentje. In gesprek met The Guardian legt de Argentijn uit dat hij zo het groepsgevoel wil versterken. 'Naar welke McDonald's we zijn geweest? Nee, nee, nee. Als ik betaal voor het eten, doen we het wel goed. Een goed restaurant, goed eten en goede wijn. Argentijnse wijn dus.' Het Spurs-gezelschap telde liefst 49 man.

• Andrei Shevchenko vindt het knap hoe Álvaro Morata zich in zijn eerste maanden bij Chelsea manifesteert. 'Hij is heel snel geïntegreerd in het team, dat verrast me wel. Natuurlijk kende hij Pedro goed en het scheelt ook dat het type spel van Eden Hazard hem ligt', sprak Shevchenko vrijdag in Londen bij het evenement waarop de FIFA de finalisten van de Speler van het Jaar-verkiezing bekendmaakte. 'Het is duidelijk dat Chelsea een goede vervanger van Diego Costa in huis heeft gehaald.' Zelf kende Shevchenko weinig succes bij Chelsea, zeker afgezet tegen zijn succesjaren bij AC Milan.

• Een Instagram-post van Jack Wilshere waarin hij Wojciech Szczesny tagt, heeft een gevat antwoord van de Poolse doelman tot gevolg. Wilshere kan zich op zijn beurt nog een gezamenlijke League Cup-wedstrijd met Arsenal herinneren.

• De zoon van Donald Trump blijkt een begenadigde voetballer te zijn. De pas elfjarige Barron Trump stapte deze week over naar de Onder 12-ploeg van D.C. United, een club uit de Major League Soccer. Barron, die steevast een shirt met rugnummer 81 draagt, wil de nieuwe Christian Pulisic worden. D.C. United is gevestigd in Washington, zodat pa tussen de politieke beslommeringen door geregeld een wedstrijdje mee kan pikken.

• Deze Chelsea-fan zal zijn negende verjaardag nooit vergeten.

• De 'Braziliaanse' Ronaldo vierde vrijdag zijn 41ste verjaardag. In Eljero Elia heeft de meervoudige Gouden Bal-winnaar een grote bewonderaar.

'Ik denk dat hij iets meer tijd had moeten krijgen. Het is niet eenvoudig om dingen te veranderen. Maar voetbal is keihard, we zullen het moeten accepteren.'
Wilfried Zaha betreurt het bliksemontslag van Frank de Boer bij Crystal Palace, zo liet de aanvaller weten tijdens de lancering van FIFA 18 in Engeland.

• Deze Napoli-steward wordt bezongen omdat hij wel erg veel weg heeft van Marek Hamsík.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.