Bliksemontslag: De Boer na 77 dagen weg bij Crystal Palace

Reacties

Frank de Boer is ontslagen bij Crystal Palace. De manager kende een slechte start in de Premier League met vier nederlagen in vier duels. Schrijnend was dat The Eagles geen enkele keer scoorden in de competitie. De valse start is de voormalig Ajax-trainer duur komen te staan.

Bliksemontslag: De Boer na 77 dagen weg bij Crystal Palace

Afgelopen weekend had Crystal Palace het betere van het spel tegen Burnley, maar ging de wedstrijd uiteindelijk met 1-0 verloren. Het was al even geleden dat een manager op het hoogste niveau in Engeland de eerste vier duels verloor zonder een doelpunt te maken. De laatste keer overkwam dit Preston in 1924/25.

Crystal Palace verloor eerder al in de Premier League van Huddersfield Town (0-3), Liverpool (1-0) en Swansea City (0-2). De Londense formatie bereikte wel de volgende ronde van het League Cup-toernooi door een zege op Ipswich Town (2-1).

De Boer was slechts 77 dagen in dienst op Selhurst Park. Het ontslag van De Boer is zelfs sneller dan bij zijn vorige werkgever Internazionale. In Italië werd de trainer na 85 dagen de laan uitgestuurd. Volgens verschillende Engelse media wordt Roy Hodgson de opvolger van De Boer bij de Londense club.

'Huwelijk tussen De Boer en Crystal Palace was krankzinnig'
Het mislukte avontuur van Frank de Boer bij Crystal Palace
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.