Pochettino rekent op Mbappé en Neymar vanwege uitzonderlijke aanbod PSG

Reacties

Paris Saint-Germain kan ook de komende jaren beschikken over het topduo Neymar-Kylian Mbappé. Trainer Mauricio Pochettino is daar vast van overtuigd.

Pochettino rekent op Mbappé en Neymar vanwege uitzonderlijke aanbod PSG
© Pro Shots

Over de toekomst van Neymar en vooral die van Mbappé wordt druk gespeculeerd. Gaan de twee aanvallers hun contract in Parijs verlengen of elders op zoek naar prijzen? Pochettino weet dat PSG veel te bieden heeft.

'Ik heb er vertrouwen in. PSG is een van de grootste clubs ter wereld. We kunnen Neymar en Mbappé bieden wat maar een paar clubs in de wereld kunnen bieden', zei Pochettino tegen CBS Sports.

Met een langer verblijf van Neymar en Mbappé is Pochettino verzekerd van twee grootheden. 'Neymar is van het niveau Ronaldo en Messi. Hij doet me een beetje denken aan Maradona en Ronaldinho. Hij wil spelen, hij wil altijd de bal hebben, hij moet de bal aan zijn voet voelen en iets creëren. Hij is een ongelooflijk talent.'

Mbappé is volgens Pochettino hard op weg naar dat niveau, net als Erling Haaland. 'Ze werken eraan om in de buurt of op het niveau van Ronaldo en Messi te komen. Wat zij doen is enorm, het is ongelooflijk. Ze zijn nog zo jong dat ze hun kwaliteiten nog moeten laten zien en constant zijn. Het is niet één dag of één seizoen. Het gaat erom dat ze seizoen na seizoen laten zien dat ze de beste zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Meer K. Mbappé
Meer over K. Mbappé
Meer Neymar
Meer over Neymar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.