Pjanic nog steeds niet klaar met Koeman: 'Hij had geen idee'

Reacties

Miralem Pjanic heeft maar weer eens van de gelegenheid gebruik gemaakt om Ronald Koeman door het slijk te halen. De Nederlandse trainer maakte er volgens de middenvelder op de training een potje van.

Pjanic nog steeds niet klaar met Koeman: 'Hij had geen idee'
© Pro Shots

Pjanic kwam onder Koeman nadrukkelijk op een zijspoor te staan bij Barcelona, dat hem liever kwijt dan rijk was. Uiteindelijk volgde een tijdelijke verhuizing naar Besiktas. In de ogen van de middenvelder lag de schuld bij de Nederlander, die door de Bosniër een gebrek aan respect werd verweten.

Hoewel de botsing al flink in het verleden ligt, laat Pjanic ogenschijnlijk geen gelegenheid onbenut om te laten blijken geen hoge pet op te hebben van Koeman. Nu laat hij in het Spaanse programma Què T'hi Jugues andermaal weinig heel van de trainer Koeman.

'Ik was zeer verrast toen ik de trainingen van Koeman zag. Er was geen intensiteit, geen tactiek, geen idee. We werden niet voorbereid op de wedstrijden', vatte Pjanic samen om vervolgens erop te wijzen dat Koemans opvolger Xavi het wel begrijpt. 'Ik zag een zeer goede voorbereiding, net als bij Juventus toen we alles wonnen.'

Na zijn terugkeer uit Turkije bleek voor de 32-jarige Pjanic ook onder Xavi geen toekomst weggelegd bij Barcelona. In september verhuisde hij transfervrij naar Al Sharjah uit de Verenigde Arabische Emiraten.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. Pjanić
Meer over M. Pjanić
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.