Pjanic haalt wéér flink uit naar Koeman: 'Dit team heeft een goede leider nodig'

Reacties

Ronald Koeman is niet de juiste man om dit Barcelona uit de huidige crisis te trekken. Dat is althans de mening van Miralem Pjanic, die (zeker niet voor het eerst) heeft uitgehaald naar de Nederlandse trainer.

Pjanic haalt wéér flink uit naar Koeman: 'Dit team heeft een goede leider nodig'
© Pro Shots

De Bosnische middenvelder was een van de spelers die deze zomer moest vertrekken uit Catalonië, maar na het sluiten van de transfermarkt zat hij nog steeds bij Barça, Omdat de markt in Turkije nog wél open was, kon Besiktas uiteindelijk uitkomst bieden. Sinds zijn transfer haalde Pjanic al eerder flink uit naar Koeman, die hij een gebrek aan respect verweet, terwijl de Nederlandse trainer zelf ook tekst en uitleg gaf over de transfer.

Nu heeft Pjanic wederom een sneer uitgedeeld richting Koeman. 'Barça gaat door een moeilijke tijd', zo stelt hij in gesprek met beIN Sports. 'De resultaten zijn minder goed dan de fans verwachten, en dat zorgt voor druk bij de spelers. Misschien heeft dit elftal een goede leider nodig, om het weer op de rit te krijgen...', zo wijst hij overduidelijk met de beschuldigende vinger richting Koeman.

Sowieso heeft hij geen hoge pet op van de ex-bondscoach van Oranje. 'Ik weet nog steeds niet precies wat hij wilde, hij heeft nooit geprobeerd om het aan me uit te leggen en dacht niet mee over een oplossing.' Toch blijft hij Barça met interesse volgen. 'Barcelona zal terugkeren op het oude niveau, ze zijn nu eenmaal altijd een van de grootste vier of vijf clubs ter wereld, maar dat heeft wat tijd nodig.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.