Pitch invaders Sevilla rennen massaal terug als Hongaarse politie ingrijpt

Reacties

Na afloop van de Europa League-finale tussen Sevilla en AS Roma heeft de Hongaarse politie een ouderwetse pitch invasion vakkundig de kop ingedrukt. Enkele tientallen supporters bestormden na de winnende strafschop van Sevilla het veld, maar haastten zich rap weer terug naar hun plek toen de politie ingreep.

Pitch invaders Sevilla rennen massaal terug als Hongaarse politie ingrijpt
Sevilla
Sevilla
ns
1 - 1
AS Roma
AS Roma

Na de gemiste strafschoppen van AS Roma-verdedigers Bryan Cristante en Gianluca Mancini kreeg Gonzalo Montiel de kans om de zevende Europa League-titel van Sevilla veilig te stellen. Hij miste in eerste instantie, maar kreeg een herkansing doordat Rui Patrício te vroeg van zijn lijn was. In tweede instantie was het wel raak, waardoor een aantal supporters zich geroepen voelde het veld te betreden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In de Puskás Arena waren de autoriteiten duidelijk goed voorbereid op dergelijke ongeregeldheden. Direct toen de fans het veld op kwamen, stormde er een groot leger van Hongaarse politie-agenten het veld op, om de supporters hardhandig aan te pakken. Dat maakte blijkbaar zoveel indruk, dat de veldbetreders massaal weer terugrenden naar hun plek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.