Pijntjes bij Feyenoord na gelijkspel tegen Konyaspor

Feyenoord kreeg de beste kansen tegen Konyaspor, maar het oefenduel in Turkije eindigde in 0-0. Michael Mols en Sherif Ekramy moesten zich geblesseerd laten vervangen.

Mols bleef tijdens de rust achter in de kleedkamer nadat hij een tik op een achillespees had gehad. Ekramy liep in de tweede helft een heupblessure op na ongelukkige valpartij.

Het zijn pijntjes die coach Gertjan Verbeek niet goed kan gebruiken in de aanloop naar het duel om de Johan Cruijff Schaal met PSV van volgende week zondag. Roy Makaay, Kevin Hofland, Theo Lucius en Andwélé Slory zijn ook niet fit voor die wedstrijd.

Feyenoord kreeg de meeste kansen in Konya, al was de thuisclub een aantal malen gevaarlijk met hoekschoppen. Rotterdamse doelpogingen van Jon Dahl Tomasson, Giovanni van Bronckhorst, Mols, Diego Biseswar, Georginio Wijnaldum en Danny Buijs leverden geen doelpunt op.