Persoon die Ramsdale schopte verdacht van mishandeling

Reacties

De persoon die na de wedstrijd tussen Totenham Hotspur en Arsenal naar beneden stormde en Arsenal-keeper Aaron Ramsdale trapte is gearresteerd en aangeklaagd, hij moet zich voor de rechter melden.

Persoon die Ramsdale schopte verdacht van mishandeling
© Viaplay
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
0 - 2
Arsenal
Arsenal

Een 35-jarige Engelsman wordt verdacht van mishandeling na de derby in Londen, die door Arsenal werd gewonnen. Ramsdale werd tijdens de wedstrijd met spreekkoren al onheus bejegend. Na het laatste fluitsignaal ging het echt mis. De doelman vierde de overwinning en wilde zijn spullen vlak achter het doel oppakken. Een supporter van de thuisploeg kwam de tribunes afgestormd en schopte richting de Engels international.

Het leverde een volgend opstootje op achter een van de doelen (zie video onderaan). Ramsdale zelf reageerde geschrokken na de wedstrijd. 'Het is erg jammer dat dit gebeurt. Uiteindelijk gaat het maar om een voetbalwedstrijd. Spelers van beide teams probeerden me weg te halen en gelukkig is er uiteindelijk niets dramatisch gebeurd.' Desalniettemin zal de 35-jarige man voor moeten komen op 17 februari.

Bekijk hier de beelden van het incident

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.