Geschrokken Ramsdale reageert op aanval van Tottenham-fan

Reacties

Aaron Ramsdale baalt van de wijze waarop de derby tussen Tottenham Hotspur en Arsenal zondag geëindigd is. De 24-jarige doelman van The Gunners werd het slachtoffer van wangedrag van een toeschouwer.

Geschrokken Ramsdale reageert op aanval van Tottenham-fan
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
0 - 2
Arsenal
Arsenal

Ramsdale vierde de overwinning van zijn team in het hol van de leeuw en moest bij zijn doel nog wat van zijn spullen oprapen kort na het laatste fluitsignaal. Daar ging het mis. Een supporter stormde omlaag op de tribune en probeerde de Engels international te schoppen. De FA en Tottenham hebben al aangekondigd forse stappen te zullen ondernemen tegen de supporter.

Bij de BBC vertelde Ramsdale over het incident: 'Het is erg jammer dat dit gebeurt. Uiteindelijk gaat het maar om een voetbalwedstrijd. Spelers van beide teams probeerden me weg te helpen daar en gelukkig is er uiteindelijk niets dramatisch gebeurd. Dit geeft een bittere nasmaak, maar we zullen alsnog van de overwinning genieten.'

De uitstekend keepende Ramsdale was tijdens de wedstrijd al het mikpunt van hoon. Hij genoot wel van de rivaliteit, tot een van de supporters van de thuisploeg dus over de schreef ging. 'De Spurs-fans gaven me er van langs tijdens de wedstrijd en na het laatste fluitsignaal deed ik andersom wat. De supporters tot wie ik me richtte namen dat sportief op, maar één fan probeerde me dus van achteren te raken.'

Bekijk hier beelden van het incident:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.