Engeland

Tottenham Hotspur - Arsenal

De Premier League-wedstrijd op zondag tussen Tottenham Hotspur en Arsenal is al in de eerste helft beslist. De uitploeg stond bij rust met 2-0 voor en wist die voorsprong te behouden tot het eindsignaal.

In de veertiende minuut nam Tottenham Hotspur een voorsprong door een eigen doelpunt van Hugo Lloris.

Martin Ødegaard bracht in de 36ste minuut Arsenal op 2-0, met een assist van Bukayo Saka. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-0 overwinning voor Arsenal.

Het resultaat betekent dat Arsenal al twaalf wedstrijden achter elkaar ongeslagen is.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Tottenham Hotspur twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Arsenal vier overwinningen en één gelijkspel heeft.

Tottenham Hotspur staat op de vijfde plek met 33 punten. Arsenal staat nog steeds aan de leiding met 47 punten. Arsenal heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan. Tottenham Hotspur

De volgende speeldag speelt Tottenham Hotspur uit tegen Manchester City, op donderdag 19 januari om 21.00 uur. Arsenal speelt zondag 22 januari om 17.30 uur thuis tegen Manchester United.