Pereiro terug in PSV-selectie, Lammers en Afellay niet mee naar Basel

Reacties

Gastón Pereiro is terug in de selectie van PSV. De Uruguayaan is mee afgereisd naar Zwitserland, voor de return in de Champions League-voorronde tegen FC Basel. Sam Lammers en Ibrahim Afellay ontbreken.

Pereiro terug in PSV-selectie, Lammers en Afellay niet mee naar Basel

Pereiro leek vorig week nog op weg naar Spartak Moskou, waardoor hij niet in de selectie zat voor de met 3-2 gewonnen heenwedstrijd. Ook de strijd om de Johan Cruijff Schaal (die PSV met 2-0 verloor van Ajax) ging afgelopen zaterdag aan hem voorbij. De Eindhovense club meldt nu echter dat de transferperikelen die Pereiro de afgelopen weken aan de kant hielden 'op dit moment niet aan de orde' zijn. En dus kan trainer Mark van Bommel hem dinsdag inzetten.

Dat geldt niet voor Afellay, die dit weekend nog op de bank zat. De 33-jarige aanvoerder blijft achter in Nederland om verder te werken aan zijn fitheid. Ook Lammers reist niet mee naar Basel. De spits die in het heenduel met de Zwitsers nog de belangrijke 2-2 maakte, raakte tegen Ajax geblesseerd. Van Bommel liet toen al weten dat hij de belangrijke return niet zou gaan halen.

Nieuwkomer Toni Lato is eveneens niet op het vliegtuig gestapt, ook de overbodige Bart Ramselaar en de voor een vertrek staande keeper Luuk Koopmans ontbreken in de 20-koppige selectie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.