Peperdure Mudryk geeft stille hint aan Pochettino over gebrek aan kansen

Reacties

Het huwelijk tussen Chelsea en Mykhailo Mudryk is tot op heden geen succesverhaal gebleken en nu heeft de aanvaller ook nog olie op het vuur gegooid. Op sociale media likete hij een bericht dat suggereerde dat Mudryk te weinig kansen krijgt bij Chelsea.

Peperdure Mudryk geeft stille hint aan Pochettino over gebrek aan kansen
© Pro Shots

Met veel bombarie werd de Oekraïner afgelopen winter binnengehaald door Chelsea. De Londense club troefde Arsenal af en legde zeventig miljoen op tafel voor Mudryk. Dat bedrag kan nog oplopen tot meer dan honderd miljoen euro. Zijn periode op Stamford Bridge is tot op heden echter zeer ongelukkig. In 22 optredens heeft hij nog geen treffer gemaakt.

Volgens het Instagram-account Wonderkids ligt dat echter aan het gebrek aan serieuze kansen voor de buitenspeler. Slechts één keer mocht hij twee duels op rij in de basis starten en in die 22 wedstrijden verscheen hij überhaupt maar zeven maal aan de aftrap. 'Als Mudryk zijn prijskaartje wil rechtvaardigen, heeft hij een aantal wedstrijden in de basis nodig', stond bij de post. 'Na februari heeft hij niet meer twee duels op rij mogen starten bij Chelsea.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Die mening lijkt ook Mudryk zelf te delen. Hij gaf deze post een like, waarmee hij een signaal afgeeft aan zijn trainer Mauricio Pochettino. De Argentijnse oefenmeester gaf onlangs nog aan dat Mudryk 'vertrouwen moet opbouwen' en 'hard moet werken tijdens de trainingen' om meer kansen af te dwingen.

Spelersprofiel

M. Mudryk


Geboortedatum:
5 januari 2001
Leeftijd:
23
Geboorteplaats:
Krasnohrad
Nationaliteit
Oekraïne
Lengte:
1,75 m
Gewicht:
61 kg
Huidige club:
Chelsea
Nationaal team:
Oekraïne
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.