Pechvogel Zaniolo extra gelukkig bij Roma-debuut Mourinho

Reacties

Het officieuze debuut van José Mourinho als trainer van AS Roma leverde donderdag een klinkende zege met dubbele cijfers op. Nicolò Zaniolo keek met extra genoegen terug op het oefenduel.

Pechvogel Zaniolo extra gelukkig bij Roma-debuut Mourinho
© Pro Shots

Met een hattrick deed Borja Mayoral van zich spreken in het vriendschappelijke potje tegen Montecatini Calcio, dat geen partij was voor AS Roma (10-0). Zaniolo was een andere hoofdrolspeler. Niet zozeer vanwege zijn benutte strafschop, maar vooral omdat het zijn rentree was na een nieuw blessuredrama.

Zaniolo was net terug van een zware knieblessure, toen het in september 2020 in de interland tegen Nederland weer misging. De diagnose van een compleet afgescheurde kruisband in zijn linkerknie betekende een nieuwe lange revalidatie, die nu met zijn rentree bij AS Roma ten einde is.

'Wat een mooie dag', was de veelzeggende reactie van Zaniolo na zijn speeltijd tegen Montecatini. De middenvelder had Mourinho laten zien wat hij kan. De Portugees had al een idee. 'Hij heeft een ongelooflijk talent. We kennen zijn blessureverleden, we moeten zijn beste plaats vinden', had de coach vorige week gezegd. De band om de arm van Zaniolo in de tweede helft was een blijk van vertrouwen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.