Veelbesproken pechvogel Zaniolo denkt alweer aan volgende rentree

Reacties

Nicolò Zaniolo gaat in maart een einde maken aan zijn volgende lijdensweg. Althans, volgens zijn moeder is de Italiaanse international van AS Roma hard op weg dan weer hersteld te zijn van een knieblessure.

Veelbesproken pechvogel Zaniolo denkt alweer aan volgende rentree
© Pro Shots

In september sloeg het noodlot andermaal toe bij Zaniolo. In de Nations League-wedstrijd tegen Nederland scheurde hij de kruisband van zijn linkerknie volledig af. Hem wachtte na een operatie eenzelfde revalidatie als eerder in 2020.

In januari had Zaniolo immers een vergelijkbare blessure aan de andere knie opgelopen om in juli weer zijn rentree te maken. Die snelle hersteltijd bracht vraagtekens met zich mee, zeker ook gezien de andere kruisbandblessures bij AS Roma. Onder anderen de Nederlandse fysiotherapeut Kevin van Geel zagen hun vrees bevestigd worden door de nieuwe knieblessure voor de middenvelder.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De waarschuwingen ten spijt, Zaniolo volgt ondertussen hetzelfde pad. Volgens zijn moeder is de middenvelder hard op de weg terug. 'Hij doet het goed, hij is ook nog meer gemotiveerd', zei ze tegen Radio Kiss Kiss. 'Nicolò kan in maart of april zijn comeback maken. Het is niet te vroeg of te laat, het zou mooi zijn.' De vraag is of de specialisten die mening ook zijn toegedaan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.