Pechvogel Cillessen moet streep zetten door PSV-plan

Reacties

Barcelona heeft Jasper Cillessen niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het Champions League-duel met PSV van woensdagavond (aftrap 21.00 uur). De Nederlander kampt met een lichte blessure.

Pechvogel Cillessen moet streep zetten door PSV-plan

De 29-jarige doelman heeft in de warming-up voor het duel met Atlético Madrid van afgelopen zaterdag een klein scheurtje in zijn rechterhamstring opgelopen en ligt er twee tot drie weken uit. Het is bijzonder sneu voor Cillessen, die een maand geleden in gesprek met VI nog zijn wens uitsprak om te spelen in het Philips Stadion.

'Ik hoop dat we ons snel plaatsen voor de knock-outfase van de Champions League. De afgelopen twee jaar was dat na vijf poulewedstrijden het geval en mocht ik de zesde spelen. Het liefst sta ik bij onze vijfde groepswedstrijd al onder de lat: in Eindhoven tegen PSV.' Het scenario leek zich te voltrekken - Barcelona is al geplaatst voor de knock-outfase, maar nu gooit een blessure dus roet in het eten voor Cillessen.

Ook Luis Suárez en Arthur Melo ontbreken in de wedstrijdselectie voor het duel met PSV net als de langer geblesseerden Rafinha, Sergi Roberto, Thomas Vermaelen en Sergi Samper. Philippe Coutinho en Ivan Rakitic, die er tegen Atlético niet bij waren, reizen wel mee naar Eindhoven.

De laatste groepswedstrijd van Barcelona, thuis tegen Tottenham Hotspur, is op 11 december. Het zal voor Cillessen een race tegen de klok worden om fit te zijn voor die kraker.

© @FCBarcelona
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.