Pavard geïrriteerd door opmars Mazraoui: Fransman beent boos weg

Reacties

Noussair Mazraoui is bezig zijn naam ook in Duitsland te vestigen. De vleugelverdediger verruilde Ajax afgelopen zomer voor Bayern München en begint steeds meer indruk te maken. De Franse wereldkampioen Benjamin Pavard ziet het lijdzaam aan en lijkt de handdoek in de ring te gooien in de concurrentiestrijd.

Pavard geïrriteerd door opmars Mazraoui: Fransman beent boos weg
Bayern München
Bayern München
2 - 0
Internazionale
Internazionale

Terwijl de Marokkaanse international tegen Barcelona (0-3) en Mainz (6-2) twee keer won met Der Rekordmeister en imponeerde met zijn spel moest Pavard het vanaf de bank bekijken. Iets wat de Franse verdediger moeilijk kon accepteren. Toen hij in het duel met Mainz als vervanger van de geblesseerde Matthijs de Ligt als centrale verdediger inviel, kon hij dat ook nauwelijks verkroppen.

Direct na het fluitsignaal zou de geïrriteerde Pavard boos weggebeend zijn, meldt het Duitse Sky Sports. Terwijl de stemming in de kleedkamer van Bayern opperbest was, vertrok Pavard enkele minuten na het laatste fluitsignaal zonder enig woord met zijn ploeggenoten te delen. Dat gebeurde een dag later ook, toen Pavard met de reserves moest trainen en het daar niet mee eens was.

Trainer Julian Nagelsmann zou zich enorm geïrriteerd hebben aan de houding van zijn speler. Pavard had daarentegen wat meer krediet gewild en lijkt gefrustreerd over het feit dat Mazraoui hem even voorbij is gestreefd. Nagelsmann legde die keuze aan de pers gewoon uit. 'Nous speelde goed tegen Barcelona. Hij is heel kalm aan de bal tegen agressieve teams.'

Vertrek als mogelijkheid
Dinsdagavond lijkt Pavard tegen Internazionale gewoon te mogen beginnen, maar niet op de rechtsbackpositie waar hij in het begin van het seizoen nog floreerde. Doordat De Ligt moet rusten, lijkt de Fransman in het centrum van de defensie te beginnen. Naast Mazraoui, die gewoon start. Een keuze die binnen de spelersgroep gesteund lijkt te worden. Het Duitse medium schrijft dat zijn ploeggenoten onder de indruk zijn van de kwaliteiten van de oud-Ajacied.

Pavard zou ondertussen zijn zaakwaarnemer opdracht hebben gegeven om te zoeken naar alternatieven. Het contract van de wereldkampioen van 2018 loopt medio 2024 af. Diverse clubs in de top van Europa zouden zijn situatie volgen en Bayern lijkt welwillend tegenover een vertrek te staan, omdat de vervanger met Mazraoui al binnen is.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.