Paris Saint-Germain laat Bakker niet naar Celtic gaan

Reacties

Paris Saint-Germain is niet van plan om Mitchel Bakker (op tijdelijke basis) te laten vertrekken. De Nederlandse linksback had een aanbieding van Celtic op zak.

Paris Saint-Germain laat Bakker niet naar Celtic gaan
© Pro Shots

Bakker, afgelopen vrijdag nog debuterend voor Jong Oranje met een 0-7 overwinning op Jong Wit-Rusland, heeft in Parijs nog een contract tot medio 2023. Hij maakte afgelopen seizoen zijn debuut in de hoofdmacht van de Franse landskampioen, hij speelde vier bekerduels en kwam eenmaal in actie in de Ligue 1. In juli speelde Bakker nog twee finales in het shirt van PSG, zowel tegen Olympique Lyon (Coupe de la Ligue, winst na penalty's) als Saint-Étienne (Coupe de France, 1-0 winst) speelde Bakker de gehele finale.

Hij had komend seizoen dus meer vlieguren kunnen maken in Schotland, Celtic is op zoek naar een extra linksback na het vertrek van Jonny Hayes en de disciplinaire schorsing van Boli Bolingoli.

Voor PSG en Bakker begint het nieuwe seizoen in de Ligue 1 op 10 september met een uitwedstrijd tegen het gepromoveerde Lens. Mogelijk komt de Nederlandse linksback daarvoor nog in actie met Jong Oranje, dat in de EK-kwalificatie tegen de leeftijdsgenoten uit Noorwegen speelt. Die wedstrijd wordt dinsdag afgewerkt in Almere.

Bekijk hier al onze video's
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Meer M. Bakker
Meer over M. Bakker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.