Paris Saint-Germain heeft Vitinha voor tientallen miljoenen binnen

Reacties

Paris Saint-Germain heeft zich versterkt met Vitinha. De kampioen van de Ligue 1 activeert de contractuele afkoopsom van veertig miljoen euro, waardoor de middenvelder per direct overkomt van FC Porto. Vitinha signeert een vijfjarig contract in Parijs.

Paris Saint-Germain heeft Vitinha voor tientallen miljoenen binnen
© Pro Shots

Vitinha stond nog twee seizoenen onder contract in Porto, dat voornemens was om zijn verbintenis te verlengen. Op die manier hoopte Porto een transfer nog zeker een jaar uit te stellen, maar door de bereidheid van PSG om te voldoen aan de gelimiteerde afkoopsom staat de Portugese club machteloos.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Vitinha wordt na Nuno Mendes en Danilo Pereira de derde speler van de nationale ploeg van Portugal die bij PSG gaat spelen. Hij kwam afgelopen seizoen tot 47 officiële wedstrijden, scoorde vier keer en gaf vijf assists. In totaal blijft de teller voor Vitinha steken op 59 wedstrijden, 4 doelpunten en 6 assists bij Porto.

De 22-jarige middenvelder speelde sinds zijn elfde voor Porto, al werd hij in het seizoen 2020/21 verhuurd aan Wolverhampton Wanderers. De Premier League-club besloot aan het einde van het seizoen een optie tot koop van twintig miljoen euro niet te lichten. Nu verkast Vitinha dus voor het dubbele.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.