'PSG activeert clausule en betaalt miljoenen voor FC Porto-ster'

Reacties

Paris Saint-Germain gaat zich op korte termijn versterken met Vitinha. De middenvelder van FC Porto had een clausule in zijn contract staan. Die gaat geactiveerd worden, melden diverse Portugese media.

'PSG activeert clausule en betaalt miljoenen voor FC Porto-ster'

Volgens het gerespecteerde Portugese medium Record maken de Fransen veertig miljoen euro over naar Porto. Dat is het bedrag dat vastgelegd stond in Vitinha's overeenkomst met de Portugezen. Doordat die optie gelicht wordt, lijkt Vitinha na Nuno Mendes en Danilo Pereira de derde speler van de nationale ploeg van Portugal te worden die bij PSG gaat spelen.

In Porto is niet met veel genoegen gereageerd op de transfer. Het raakt namelijk ook Fábio Vieira al kwijt aan Arsenal. Ook met die transfer is zo'n veertig miljoen euro gemoeid. Trainer Sérgio Conceição is volgens de verhalen verbolgen over het feit dat hij beide smaakmakers kwijtraakt.

Bij Porto was men voornemens het contract van Vitinha open te breken. Daarmee wilde het de transfer met tenminste één seizoen uitstellen. Nadat PSG zich in de onderhandeling mengde, besloot de speler echter snel anders. Vitinha kwam afgelopen seizoen tot 47 officiële wedstrijden, scoorde vier keer en gaf vijf assists.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.