Parijse nachtmerrie: inbraak bij Di María én bij de ouders van Marquinhos

Reacties

Paris Saint-Germain verloor zondag met 1-2 van FC Nantes, maar na afloop ging het nauwelijks over deze uitglijder. Ángel Di María werd vroegtijdig naar de kant gehaald vanwege een brutale inbraak bij hem thuis en ook de ouders van verdediger Marquinhos kregen zondag ongewenst bezoek.

Parijse nachtmerrie: inbraak bij Di María én bij de ouders van Marquinhos
© Pro Shots

De vader en moeder van Marquinhos wonen in hetzelfde gebied als Di María en kregen de schrik van hun leven, toen criminelen het huis binnenkwamen. RMC meldt dat er voor tienduizenden euro's aan spullen is meegenomen en heeft een bron binnen de politie gesproken die stelt dat de vader van Marquinhos dertig tot veertig minuten is vastgehouden. Een andere bron weet dat Marquinhos senior klappen op het hoofd en op zijn borst heeft gekregen.

De ouders van Marquinhos hebben geen lichamelijke schade aan de overval overgehouden en de PSG-captain heeft via social media laten weten dat het nu goed gaat met iedereen. Marquinhos kreeg pas na de wedstrijd te horen van de overval; de club was simpelweg niet op de hoogte.

Di María
Technisch directeur Leonardo kreeg wel melding van de inbraak bij Di María thuis, waarna coach Mauricio Pochettino werd bijgepraat en de middenvelder (die vorige week nog een nieuw contract tekende bij PSG) naar de kant werd gehaald. Pochettino begeleidde Di María naar de kleedkamer om daar het nieuws aan hem te vertellen. De Argentijn pakte zo snel mogelijk zijn spullen en haastte zich naar zijn vrouw en twee dochters.

De vrouw en kinderen van Di María waren op het moment van de inbraak in de woning aanwezig, maar zij zouden de inbrekers niet hebben gezien. De angst voor een confrontatie met de criminelen was echter groot voor de partner van Di María toen zij de laffe daad ontdekte. In 2015, toen Di María nog bij Manchester United speelde, was het gezin ook al eens slachtoffer van een poging tot inbraak. Destijds kwamen de daders echter niet naar binnen en renden zij weg toen het alarm af ging.

In Parijs had de inbraak helaas wél succes. Volgens L'Équipe hebben de criminelen een kluis meegenomen, waarin horloges en sieraden ter waarde van zeker een half miljoen euro zouden zitten. Het is niet voor het eerst dat misdadigers ongewenst het huis van een PSG-speler binnenkomen. In het recente verleden werd er ook al ingebroken bij bijvoorbeeld Thiago Silva en Eric Maxim Choupo-Moting. Zij spelen tegenwoordig niet meer voor PSG.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.