Paniek neemt toe bij zwalkend Juve: 'Terecht dat de fans ons uitjouwen'

Reacties

Met nul punten uit twee wedstrijden beleeft Juventus de slechtste Champions League-start in de clubhistorie. Het loopt niet bij de Italiaanse topclub, concludeert Leonardo Bonucci. 'Ik maak me zorgen.'

Paniek neemt toe bij zwalkend Juve: 'Terecht dat de fans ons uitjouwen'
© Pro Shots
Juventus
Juventus
1 - 2
Benfica
Benfica

Woensdag zegevierde het Benfica van trainer Roger Schmidt in het Allianz Stadium in Turijn (1-2). Omdat Juve vorige week al onderuit ging tegen Paris Saint-Germain, bungelt de tweevoudig winnaar puntloos onderaan in Groep H. 'Het is niet meer dan terecht dat de fans ons uitjouwen, daar valt weinig tegenin te brengen. Ik ben de aanvoerder, ik moet verantwoordelijkheid nemen', toonde Bonucci zich schuldbewust voor de camera van Amazon Prime Italia.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ook in de Serie A zit er zand in de motor van Juve, dat maar twee van de eerste zes competitiewedstrijden won. 'Ik maak me zorgen, het heeft geen zin om dat te ontkennen', zei Bonucci daarover. 'Helaas hebben we de neiging om tijdens wedstrijden de weg kwijt te raken. Ik weet niet waarom het gebeurt en dat is wat me het meest zorgen baart.'

Vermoeidheid
'We moeten gewoon onze mond houden en aan het werk gaan. Het is een situatie die we moeten veranderen, maar we kampen momenteel met veel blessures. Dat betekent dat dezelfde spelers telkens spelen en dat de vermoeidheid toeneemt', sloot de aanvoerder af.

UEFA Champions League

Stand Groep H UEFA Champions League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Benfica
6
4
2
0
16-7
+9
14
2
PSG
6
4
2
0
16-7
+9
14
3
Juventus
6
1
0
5
9-13
-4
3
4
Maccabi Haifa
6
1
0
5
7-21
-14
3
* Actueel tot en met 15 mrt. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer Benfica
Meer over Benfica
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.