Palermo beticht concurrenten van matchfixing

Reacties

Palermo-voorzitter Maurizio Zamparini beschuldigt concurrent Frosinone van matchfixing. De club zou het zondag op een akkoordje hebben gegooid met Hellas Verona en daardoor met 1-2 hebben gewonnen.

Palermo beticht concurrenten van matchfixing

'Bij de winnende goal van Frosinone keken de spelers van Verona even de andere kant op', aldus Zamparini, die dit seizoen al acht keer van trainer wisselde. 'Of ik de integriteit van Verona in twijfel trek? Mijn punt is duidelijk. Kijk de wedstrijd nog maar eens terug. Als er ooit een zaak wordt opgestart op basis van tv-beelden, dan moet het nu gebeuren.'

Frosinone heeft in een officieel statement verontwaardigd gereageerd op de aantijgingen uit Palermo. 'Met deze uitlatingen brengt Zamparini het Italiaanse voetbal in diskrediet. Frosinone ontkent betrokkenheid bij matchfixing. Als Zamparini enig bewijs heeft om zijn argumenten te staven, moedigen wij hem aan dit over te leveren aan justitie.' Ook Verona heeft officieel afstand genomen van Zamparini's beschuldiging.

Door de winnende goal in extra tijd van Alessandro Frara is Frosinone het zwalkende Palermo gepasseerd op de ranglijst. Pikant detail is dat beide ploegen zondag tegenover elkaar staan. De onderste drie ploegen in de Italiaanse competitie degraderen rechtstreeks.

Bekijk hier de veelbesproken winnende goal bij Verona - Frosinone en oordeel zelf.

Stand onderin de Serie A
Club Gespeeld Punten
16. Udinese 33 35
17. Carpi 33 31
18. Frosinone 33 30
19. Palermo 33 28
20. Hellas Verona 33 22
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.