Ozan Kökcü geeft nieuw bekerseizoen een vliegende start

Reacties

FC Eindhoven heeft dinsdagavond ten koste van Willem II de tweede ronde in het TOTO KNVB-bekertoernooi bereikt. Ozan Kökcü werd met een razendsnel doelpunt de matchwinner.

Ozan Kökcü geeft nieuw bekerseizoen een vliegende start
© Pro Shots
FC Eindhoven
FC Eindhoven
1 - 0
Willem II
Willem II

Na twee kwalificatierondes is deze week het bekertoernooi van start gegaan en Eindhoven en Willem II hadden de eer om het nieuwe seizoen te openen. De thuisploeg schoot uit de startblokken en kwam al in de tweede minuut op voorsprong. Kökcü won een duel om het balbezit, lanceerde zichzelf en liet doelman Joshua Smits kansloos met een geplaatst schot in de hoek.

Het bekerduel werd na deze veelbelovende start geen spektakelstuk. Willem II moest in de achtervolging, maar de defensie van FC Eindhoven stond goed opgesteld en gaf nauwelijks wat weg. Kansen waren dan ook schaars in het Jan Louwers Stadion. De beste mogelijkheden waren nog voor Eindhoven, maar verder dan de vroege goal van Kökcü kwam de gastheer niet.

FC Eindhoven is de zesde ploeg die zich meldt voor de tweede ronde. Ajax, AZ, Feyenoord, PSV en FC Twente waren vanwege Europese verplichtingen in dit seizoen immers vrijgesteld voor de eerste ronde. Willem II kan zich vanaf nu volledig op de competitie gaan richten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.