'Overmars pakt door: ook Mertens moet naar Antwerp komen'

Reacties

Marc Overmars heeft duidelijk grootse plannen bij Antwerp FC. Na de komst van Vincent Janssen is nu ook Dries Mertens in beeld om de voorhoede van de ambitieuze Belgische club te versterken.

'Overmars pakt door: ook Mertens moet naar Antwerp komen'
© Pro Shots

Mertens (35) beschikt over een aflopend contract bij Napoli, waar hij met 148 doelpunten achter zijn naam de clubtopscorer aller tijden is. De 105-voudig Belgisch international heeft aangegeven dat hij graag een tiende seizoen bij Napoli zou willen ingaan, maar hij heeft (vooralsnog) geen voorstel voor een nieuw contract ontvangen. Daardoor lijken de wegen te gaan scheiden.

Het Laatste Nieuws weet dat Overmars Mertens inmiddels benaderd heeft voor een overstap naar Antwerp. Daar kan de aanvaller weer gaan samenwerken met Mark van Bommel, die in zijn tijd bij PSV nog zijn ploeggenoot was. Onlangs werd Van Bommel bij Antwerp aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer.

Naast Mertens is er met Toby Alderweireld nog een Belgisch international in beeld bij Antwerp. De 33-jarige verdediger staat nu nog op de loonlijst bij Al-Duhail SC in Qatar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.