Overmars en Van Bommel hebben beet: Vincent Janssen terug in Europa

Reacties

Antwerp FC heeft de komst van Vincent Janssen afgerond. De 28-jarige spits heeft een vierjarig contract getekend bij de nummer vier van het afgelopen seizoen.

Overmars en Van Bommel hebben beet: Vincent Janssen terug in Europa
© Pro Shots

Deze week werd duidelijk dat directeur voetbalzaken Marc Overmars namens Antwerp een lijntje had uitgegooid naar Janssen. De spits speelde sinds 2019 voor het Mexicaanse Monterrey, maar kwam deze maand weer in the picture vanwege zijn oproep voor het Nederlands elftal. Bondscoach Louis van Gaal stelde erg tevreden te zijn over het optreden van Janssen tegen Wales, zijn zeventiende interland.

Nu keert Janssen dus ook in clubverband weer terug op de Europese velden. In Antwerpen gaat hij samenwerken met hoofdtrainer Mark van Bommel. Het wordt zijn zesde club in het betaald voetbal na Almere City FC, AZ, Tottenham Hotspur, Fenerbahçe en Monterrey.

Volgens diverse Belgische media, waaronder Het Laatste Nieuws, is Janssen de nieuwe aanvalsleider voor wie  de kapitaalkrachtige en ambitieuze club in de Pro League diep in de buidel tast. De international zou met een salaris van 2,5 miljoen euro netto per jaar direct de best betaalde speler van de competitie worden.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Antwerp FC
Meer over Antwerp FC
Meer V. Janssen
Meer over V. Janssen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.